Exel Composites Oyj:n vuositilinpäätös 2022 on julkaistu

EXEL COMPOSITES OYJ – – – TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS – – – 9.3.2023 9.00

Exel Compositesin vuositilinpäätös, palkitsemisraportti sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2022 on julkaistu tänään. Vuositilinpäätös sisältää hallituksen toimintakertomuksen, toimitusjohtajan katsauksen, konsernitilinpäätöksen, emoyhtiön tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen.

Exel Composites julkaisee tilinpäätöksensä European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisesti XHTML muodossa. ESEF vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty iXBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on antanut riippumattoman kohtuullisen varmuuden antavan varmennusraportin koskien Exel Composites Oyj:n laatimaa ESEF-tilinpäätöstä.

Vuositilinpäätös, palkitsemisraportti, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä ESEF-tilinpäätös ovat tämän tiedotteen liitteinä ja ovat saatavilla myös yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.exelcomposites.com.

Lisätietoja:
Sanna Ahvenniemi, sijoittajasuhdepäällikkö

Puh. 040 864 3000

sanna.ahvenniemi@exelcomposites.com

Exel Composites lyhyesti

Exel Compositesissa ratkaisemme haasteita ja autamme asiakkaitamme säästämään resursseja yli 60 vuoden kokemuksella. Edistykselliset, jatkuvilla tuotantoteknologioilla valmistetut komposiittiratkaisumme palvelevat eri teollisuudenalojen asiakkaita kaikkialla maailmassa. Tuotteitamme käytetään tuulivoima- ja kuljetusalojen sovelluksista rakennuksiin ja infrastruktuuriin.

Yhteistyöhön perustuva toimintamallimme sekä maailmanlaajuinen asemamme erottavat meidät kilpailijoistamme. Hyödynnämme asiantuntemustamme tehdäksemme asiakkaiden sovelluksista kevyempiä, suorituskykyisempiä ja energiatehokkaampia alhaisemmilla elinkaarikustannuksilla. Haluamme olla vastuullisten komposiittiratkaisujen ensisijainen toimittaja maailmanlaajuisesti.

Exel Compositesin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja konsernin palveluksessa on kaikkiaan noin 700 ammattilaista. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää meistä osoitteessa www.exelcomposites.com.

Exel Composites Oyj

Downloads

Exel_Vuositilinpäätös 2022
743700205JAMGM80QD88-2022-12-31-fi.zip
Exel Palkitsemisraportti 2022
Exel Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2022