Muutos Exel Compositesin johtoryhmässä

EXEL COMPOSITES OYJPÖRSSITIEDOTE31.8.2023 klo 10.00

 

Exel Composites on nimittänyt henkilöstöjohtaja Johanna Tuomiston yhtiön johtoryhmään 1.9.2023 alkaen. Tuomisto raportoi toimitusjohtaja Paul Sohlbergille.

 

Tuomisto toimi Nanoform Finland Oyj:n henkilöstöjohtajana ennen Exel Compositesille tuloaan, ja on aiemmin toiminut useissa henkilöstöhallinnon johtotehtävissä muun muassa Finnvera Oyj:ssä sekä Thermo Fischer Scientific Oy:ssä. Tuomisto on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti.

 

”Johannalla on laaja kokemus ja osaaminen henkilöstöhallinnon johtotehtävistä sekä henkilöstön kehittämisestä ja valmennuksesta. Hänen monipuolinen taustansa on meille arvokasta kehittäessämme henkilöstöämme sekä yrityskulttuuriamme. Toivotan Johannan lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmäämme”, sanoo Exel Compositesin toimitusjohtaja Paul Sohlberg.

 

Lisätietoja:

Sanna Ahvenniemi, sijoittajasuhdepäällikkö, puh. 040 864 3000, sanna.ahvenniemi@exelcomposites.com

 

Exel Composites lyhyesti

Exel Compositesissa ratkaisemme haasteita ja autamme asiakkaitamme säästämään resursseja yli 60 vuoden kokemuksella. Edistykselliset, jatkuvilla tuotantoteknologioilla valmistetut komposiittiratkaisumme palvelevat eri teollisuudenalojen asiakkaita kaikkialla maailmassa. Tuotteitamme käytetään tuulivoima- ja kuljetusalojen sovelluksista rakennuksiin ja infrastruktuuriin.

 

Yhteistyöhön perustuva toimintamallimme sekä maailmanlaajuinen asemamme erottavat meidät kilpailijoistamme. Hyödynnämme asiantuntemustamme tehdäksemme asiakkaiden sovelluksista kevyempiä, suorituskykyisempiä ja energiatehokkaampia alhaisemmilla elinkaarikustannuksilla. Haluamme olla vastuullisten komposiittiratkaisujen ensisijainen toimittaja maailmanlaajuisesti.

 

Exel Compositesin pääkonttori sijaitsee Suomessa ja konsernin palveluksessa on kaikkiaan noin 750 ammattilaista. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää meistä osoitteessa www.exelcomposites.com.

 

Exel Composites Oyj

 

Liite: Johanna Tuomisto kuva